یکشنبه ۱۲ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۳۹
ارتباط طلاب شاغل در آموزش‌وپرورش با حوزه حفظ شود

حوزه / حجت‌الاسلام والمسلمین شعبانی، با تأکید بر ضرورت حفظ هویت طلبگی طلاب شاغل در آموزش‌وپرورش، گفت: ارتباط طلاب با حوزه باید تداوم داشته باشد و آنان در کنار انجام وظایف آموزشی و مدیریتی، مسئولیت فرهنگی، تربیتی و هدایتگری خود را نیز مورد توجه قرار دهند.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه از همدان، حجت الاسلام والمسلمین حبیب‌الله شعبانی‌ در جمع طلاب و فعالان حوزوی همدان، با گرامیداشت یاد و خاطره آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی، این عالم فقید را شخصیتی شاخص در عرصه فقاهت، اخلاق و تدین دانست و اظهار داشت: آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی نزدیک به یک قرن از عمر شریف خود را در خدمت به اسلام سپری کرد و به معنای واقعی کلمه عالمی فقیه، اخلاقی و متدین بود.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان با اشاره به ارتباط خود با آیت‌الله العظمی شبیری زنجانی، افزود: این عالم بزرگوار شخصیتی اخلاقی و معنوی کم‌نظیر داشت و شاید در جامعه بیشتر به عنوان مرجع تقلید شناخته می‌شد، اما در مباحث اخلاقی نیز حقیقتاً جایگاه والایی داشت، بزرگان حوزه سرمایه‌های علمی و اخلاقی ما هستند و طلاب باید مسیر این شخصیت‌ها را ادامه دهند.

وی با اشاره به دغدغه‌های معیشتی طلاب، گفت: این مسئله با مرکز خدمات حوزه‌ علمیه و شورای عالی حوزه مطرح و پیگیری شده و دغدغه‌های طلاب در این زمینه قابل توجه است.

حجت الاسلام والمسلمین شعبانی با تأکید بر ضرورت حفظ هویت طلبگی طلاب شاغل در آموزش‌وپرورش، بیان کرد: طلبه‌ای که وارد آموزش‌وپرورش می‌شود، نباید نسبت خود را با حوزه و جایگاه طلبگی از دست بدهد؛ چراکه ارتباط طلبه با حوزه و وظیفه او در هدایتگری فرهنگی و دینی، موضوعی فراتر از یک عنوان شغلی است.

وی عنوان کرد: ممکن است فعالیت‌های اجرایی و روزمره به تدریج انسان را از دغدغه‌های فرهنگی و تربیتی فاصله دهد؛ بنابراین باید مراقب بود که طلبه صرفاً خود را یک معلم یا مدیر نبیند و فراموش نکند که در کنار وظایف آموزشی و مدیریتی، مسئولیت هدایتگری و کار فرهنگی نیز بر عهده دارد.

عضو خبرگان رهبری تصریح کرد: ارتباط طلاب شاغل در آموزش و پرورش باید با حوزه حفظ شود و پیشنهاداتی نیز در عرصه حمایت از این طلاب به مرکز خدمات ارائه شده است.

وی با تأکید بر ظرفیت بالای طلاب در عرصه تعلیم و تربیت، یادآور شد: اگر طلاب توانمند در حوزه مدیریت شناسایی و برای آنان دوره‌های مهارت‌افزایی برگزار شود، می‌توان از ظرفیت آنان در مدیریت مجموعه‌های آموزش‌وپرورش استان استفاده کرد.

نماینده ولی‌فقیه در استان همدان خاطرنشان کرد: یک طلبه توانمند می‌تواند در مدرسه با تعداد زیادی دانش‌آموز و خانواده‌های آنان ارتباط برقرار کرده و علاوه بر مدیریت، فعالیت فرهنگی و تربیتی انجام دهد؛ بنابراین این ظرفیت نباید مورد غفلت قرار گیرد.

وی مدیریت اردوگاه‌های تربیتی را ظرفیتی مهم‌تر از مدیریت یک مدرسه دانست و خاطرنشان کرد: آموزش‌وپرورش اردوگاه‌هایی دارد که سالانه تعداد زیادی از دانش‌آموزان در آنها حضور پیدا می‌کنند و اگر این مجموعه‌ها در اختیار افرادی قرار بگیرد که دغدغه تربیتی و فرهنگی دارند، می‌توان از آنها به عنوان یکی از بهترین بسترهای تربیتی و تبلیغی استفاده کرد.

امام جمعه همدان پیشنهاد تشکیل یک مجموعه تخصصی از طلاب فعال در حوزه تعلیم و تربیت را مطرح کرد و گفت: بهتر است جمعی از خواهران و برادران طلبه توانمند، ظرفیت‌های خود را شناسایی و برای فعالیت در آموزش‌وپرورش ایده‌پردازی و برنامه‌ریزی کنند و طرح‌های مشخص خود را برای اجرا در اختیار کمیته مشترک همکاری حوزه و آموزش‌وپرورش قرار دهند.

عضو خبرگان رهبری با قدردانی از تلاش طلاب و روحانیونی که در مدارس، طرح امین و فعالیت‌های فرهنگی و تبلیغی آموزش‌وپرورش حضور دارند، تأکید کرد: گزارش‌های مختلفی از اثرگذاری طلاب در مدارس و مناطق مختلف به ما می‌رسد و این اقدامات نشان‌دهنده ظرفیت ارزشمند حوزه برای کمک به نظام تعلیم و تربیت است.

انتهای پیام./

اخبار مرتبط

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha